DE SOM JOBBER I PRECEPT

Kay og Jack Arthur startet Precept Ministres i 1970. I dag er det sønnen deres David Arthur som har overtatt. Kay og teamet hennes produserer mange forskjellige bibel studieserier. Disse unike studiene har blitt utviklet gjennom mange års studier og undervisnings erfaring, og blir i dag brukt i nesten 180 land på 70 forskjellige språk for å istandsette mennesker til å kjenne Guds ord. På www.precept.org finner du en oversikt over alle engelske bøker. Der finner du også programmet ”Precept for life” hvor du kan høre 30 minutters undervisning med Kay 5 dager i uka. Her kan du også laste ned gratis oppgaver tilhørende hvert program.

KAY_JACK_ DAVID_ARTHUR

Mia og Costel Oglice er ledere for Precept EuroAsia.
Mia og Costel leder en av de mest effektive og raskest voksende disippeltrenings tjenestene i verden. 3 ganger i året har de en intensiv trening av studenter på treningssenteret for EuroAsia. De har lang erfaring som lærere i induktivt bibel studie. Undervisningen formidles på engels, russisk, og rumensk. Studiet varer i 12 dager og avsluttes med en eksamen siste dagen for å finne ut hva du har fått med deg. I 12 intensive dager bor vi sammen, studerer, blir undervist og legger planer hvordan vi skal spre materiellet videre. Her treffer du andre fra ”the family of the inductiv bibel study people” som med sine rapporter vil gi deg utallige, gode varianter for hvordan du kan bruke materiell fra Precept. Studiet kombineres bla med sport, media, nasjonale bibelkonkurranser, ledertrening, leirer, smågrupper, fengselsbesøk, og undervisning i skoler. Du vil bli berørt av offerviljen og satsingen til Guds folk rundt omkring i Europa. Kom og bli forvandlet, og bli med på laget med enkelt personer som forandrer verden der de er.

MIA_OG_COSTEL OGLICE

Oddbjørg H. Øygarden er kontaktperson for Precept i Norge.
Jeg oppdaget Precept gjennom en mann fra Bulgaria som kom for å jobbe som sesong arbeider i Norge. Han ble vår leieboer og vi fikk god kontakt. Jeg observerte hvordan han løste hverdagslige konflikter i hjemmet vårt og jeg merket meg visdommen i måten han håndtere dette på. Han fortalte meg at han hadde studert Bibelen. Han ville gjerne vise meg dette og foreslo at vi skulle invitere noen flere hjem til oss så vi kunne ta et studie sammen. Vi startet en studie gruppe og jeg ble overveldet av å se hvordan ting i Bibelen henger sammen og hvor reel og praktisk Bibelen er for mitt eget liv. Da han oppdaget min entusiasme spanderte han billett på meg til Precepts treningssenteret i EuroAsia der de har intensiv treninger. Det virket overveldende for meg som hadde min bakgrunn som sykepleier, og var kun en vanlig menighetsmedlem. Men å lære seg å studere metodisk, begynne med detaljer for så å gå videre til de store linjene hjalp meg å forstå større helheter, hvordan alt henger sammen og hvor detaljert Gud har skapt livet og har så mange gode planer for oss. Endelig fant jeg ut hvordan jeg kunne komme forbi alle aktivitetene og heller ha en kontinuerlig, dyp personlig relasjon med Gud som veileder, Far og en som gir en fred som verden bare ikke kan gi.
Jeg ble utfordret til å begynne å oversette studie materiell til norsk. Hittil er 4 bøker blitt oversatt. Jeg har fått gitt metoden og materiellet videre til enkelt personer, grupper og menigheter, men flere trenger å bli kjent med både studie metoden og studie bøkene. Precept Norge er startet. Vil du være med å spre kristne verdier til neste generasjon, ta kontakt

Precept Norge
Oddbjørg H. Øygarden
Nordre Liknesveg 23
4270 Åkrehamn
Mob 93 09 53 11
post@precept.no

ODDBJoRG