HVEM ER VI

Precept jobber for at alle mennesker skal bli kjent med Bibelen. Uansett hvem du er, eller hvor du er fra er vi her for å hjelpe deg å ”oppdage sannheten selv.” Dette gjør vi ved å undervise mennesker en enkel, effektiv og praktisk metode – hvordan du kan lese, forstå og leve ut det du finner i Bibelen. Vi kaller det ”Induktivt Bibel studie” Det gir alle mennesker mulighet til å studere Guds eget ord. Vi underviser deg hvordan du kan gjøre dette selv!
Precept har fått innpass i mange forkjellige menigheter uten å måtte gå på kompromiss med sannheten i Guds ord. Vi tror hele Bibelen er inspirert av Gud og gitt til mennesker som det vi trenger for å bli både modne og istandsatt til gode gjerninger i livet. Precept prøver ikke å pålegge læresetninger til andre, men leder dem til selveste Mesteren. Han leder oss til sannheten med sin Ånd, gjennom systematisk studie av sitt ord. Precept har laget mange Bibel studier og tilbyr intensive trenings workshop for å undervise folk i ordet gjennom Precepts induktive studiemetode.

Vi gjør dette ved å undervise og trene deg ved hjelp av vårt utmerkede Bibel studie materiell Det vil hjelpe deg å ”åpne opp” Bibelen. Guds ord forvandler liv, og ved å bruke dette enkle verktøyet – induktiv studiemetode, vil du høre Gud snakke til deg og bli utfordret til å leve livet ditt til ære for Gud. Sjekk også ut Precept internasjonalt  for hvordan du kan bruke undervisningsmateriell fra Precept i kombinasjon med andre aktiviteter.